| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
Mehrad
کاربر پادو!

|
:وضعيت |
9 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 245
امتياز: 1248
تشکر کرده: 5
تشکر شده 78 بار در 20 پست
|
ارسال شده در: يكشنبه، 24 مرداد ماه ، 1389 18:24:26 موضوع مطلب: سامان PI رو بیشتر بشناسید |
|
|
بازم من اومدم با یه تاپیک جدید
متاسفانه برعکس سایت که روز به روز داره بهتر میشه فروم وضعیت خوبی داره و فقط شده سرگرمی بخصوص
مدیر جدید فروم که بجایی که دستی به سرش بکشه همش تاپیکای بیخود و بی ارزش میزنه
بگذریم ... راسیتش بعد از اهنگ چالیم 2 دیدم خیلی ها گفتن قسمت سامان تو اهنگ خیلی بد بوده و یجورایی اهنگو خراب کرده و در حدی نیست که با حسین بخونه و خلاصه این حرفا که اکثرا چون شناختی ازش ندارن و شناخته شده نیست برای عموم چنین حرفی میزنن چون ورس سامان شاید در برابر 2 ورس دیگه بخصوص ورس حسین کمتر بوده باشه اما از خیلی رپر های بزرگ دیگه این روز ها بهتر بودش. اکثرا چون حسین بعد مدتی سکوت دوباره اهنگ داده و خیلی با قدرت اومد جلو ورس سامان به چششون قشنگ نیومده تو اهنگ و خلاصه اینجور حرفا ...
من میخوام یکم شما بیشتر باهاش اشنا بشین تا مثل عموم فکر نکنید من حدودا 2 سالی هست که میشناسمش و سال پیش سر یه سری جریاناتکم و بیش باهاش رفیق شدم و از نظر اخلاقی و اینجور حرفا خیلی پسر خوبیه البته در عین حال ادم زود جوشیه.
PI به معنای پسر ایرونی هستش و سبک اصلیش هم اجتماعی هست و از اون اجتماعی خونهای تیر. در امریکا CA OC سکونت داره البته دوران دبیرستان رو در ایران سپری کرده و از کارهای قویش میشه به اهنگ های پوچ (با موژان) - چکمه (با موژان) و همین اهنگ چالیم 2 با موژان و حسین اشاره کرد البته کارهای خوب دیگه ای هم مثل دود - لرز میکس - دیس عرفان و ... هم داره و یکی از دلایل اختلاف سهند و عرفان هم سر همین بود که چرا سامان رو اورده تو گروهش رپلرزه و از این حرفا...
سامان قدرت ویژه ای موقع خوندن داره طوری که میتونه یک اهنگ 1 بار یک نفس بخونه و ضبط کنه و برای توجیه حرفم هم یک فری استایل براتون میذارم بببینید که تو این ویدئو مهراد ZI - موژان و علی ماد هم حضور دارن. این فری استایل مربوط به اهنگ دود هستش که اهنگش رو هم برای دانلود گذاشتم.
دیدن فری استایل:
اهنگ دود:
اینم صحبت هایی از زبون خود سامان برای مخاطبان:
اسم من سامان P1 هست از بچه های اریا شهر هستم و بعد از عوض کردنه 4 تا دبیرستان بلاخره تو دبیرستان اهرار دیپلم گرفتم
امروز می خوام حرفایی که تو دلم هست به شما هم بگم حرفایی که جوهری سیاه در زیر نور اتش ذوب می شد و می گفت : ای انسان های شرور شما باز که مرا سوزاندید تا خاکسترم با برف سال بعد روی سرتان بریزد تا زمستان سردی را پشت سر بگذارید و کتاب تاریخ جدیدی دوباره بنویسید و ان را هم مثل من در داخل اتشی که یک روزی تاریخ را در زیر ان نوشته بودید بسوزانید اگر می خواستید بسوزانید پس چرا نوشتید ؟ تا کی می خواهید در یک مرحله درجا بزنید شاید هم می خواهید به تعداد چیزهایی که سوزاندید اضافه کنید شاید هم یک جور بیماریست که علاج اون خوشایند نیست تا کی این داستان ادامه دارد ؟ جسمتان بوی تآفن گرفته ولی روحتان هنوز در داخلش زندگی میکند میوه یه حضرت ادم در طول تاریخ خورده شد نه در اول کار تنها شاهدانه من کوه ها و اسمان ها هستند که توان کلام ندارند ولی کینه یه سختی از ادم به دل دارند انها دیدند که چگونه مغز فراموش کار انسان گول خودش را هم فراموش کرد انها دیدند که چگونه نوزادانه ما در داخل یک سیستمی که ادم می خواست بزرگ شدند تا نتوانند حقایق خلقت را ببینند مگر انها را دوست ندارید ؟ چرا حقیقت را به فرزندانتان نمی گید ؟ شاید تو که پدرش هستی هم نمی دونی چرا به این دنیا اومدی و از کجا اومدی .
دلم می خواست با یک بلندگو داد بزنم بلند شوید قبل از اینکه دندانهای گرگ در خواب رگ های گردنتان را پاره پاره کند و جوهر قرمز انتقام جوهر سیاه را از شما بگیرد
امیدوارم که افکار من غلط باشه و شرایط ادم بهتر از این باشه
بعد از اهنگ چالیم II بین سامان و گروه جادوگران درگیری لفظی هم پیش اومده که اگه خواستین بعدا متنشو بذارم ببینید
*راستی یه خبر جالبم بدم که علی زمانی کارگردان ویدئو کلیپ چالیم II ویدئو کلیپ جدید اسنوپ داگ رو کارگردانی کرده که بزودی میاد
اینم یه عکس از زئوس و علی با اسنوپ : _________________ امضا توسط مدير پاك شد!
از عكس در امضا استفاده نكنيد!
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
SaeidBrond
 کاربر Ogg

|
26 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 879
امتياز: 0
تشکر کرده: 123
تشکر شده 203 بار در 69 پست
محل سكونت: Tabriz-Izmir
|
ارسال شده در: يكشنبه، 24 مرداد ماه ، 1389 18:39:42 موضوع مطلب: Re: سامان PI رو بیشتر بشناسید |
|
|
| Mehrad مي نويسد: |
متاسفانه برعکس سایت که روز به روز داره بهتر میشه فروم وضعیت خوبی داره و فقط شده سرگرمی بخصوص
مدیر جدید فروم که بجایی که دستی به سرش بکشه همش تاپیکای بیخود و بی ارزش میزنه
بگذریم ... |
با مهراد شدیدا موافقم
فروم سایت اصلا وضعیت خوبی نداره
امیدوارم یه فکری به حال فروم بشه
این فروم که 70 درصدش در مورد عکس و مطالب سرگرمی هستش در حد سایت نیست...
به نظر من اگه یه تاپیک تخصصی 2 ماه آپ بمونه بهتر از اینکه هر روز تاپیکای سرگرمی گذاشته بشه
در مورد سامانم ممنون
استایلش بد نیست
در ضمن علی زمانی خیلی حرفا واسه گفتن خواهد داشت......
آخرين ويرايش توسط SaeidBrond در تاريخ يكشنبه، 24 مرداد ماه ، 1389 18:45:34; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
cc-56
 حالا تازه کاربر!

|
24 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 666
امتياز: 23426
تشکر کرده: 293
تشکر شده 348 بار در 138 پست
حالت شخصی من: 
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
milad-2010
 کاربر طفل!

|
26 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 349
امتياز: 730
تشکر کرده: 170
تشکر شده 14 بار در 4 پست
محل سكونت: 021
|
ارسال شده در: يكشنبه، 24 مرداد ماه ، 1389 19:13:13 موضوع مطلب: |
|
|
بیا اینم آهنگه دیس عرفان از سامان پی :
یه دیس دیگه هم واست میزارم حالشو ببری به نظرم این دومی از اولی بهتره.
دیس عرفان از ام سی سرطان :
من خودم با کارایه عرفان خیلی خیلی حال میکنم. اینارو گذاشتم که بگم هیچوقت نمیتونن به ت*م عرفانم برسن. یه مشت سیرابی!!
هر کی میشناسه مثله ارتش پشتمه/هر کی نیش زدم(زده هم) بیجواب کشتمش _________________ گفته بودم منم خورشید رپ میام و از نور پر میشه شب!
قسم به خون سرخی که هست....پ ا ی د ا ر
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از milad-2010 تشکر کرده اند cc-56 |
|
 |
|
mamadsa
 کاربر طفل!

|
26 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 381
امتياز: 691
تشکر کرده: 14
تشکر شده 25 بار در 8 پست
محل سكونت: Tehran حالت شخصی من: 
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از mamadsa تشکر کرده اند arian_kb24 |
|
 |
|
Mehrad
کاربر پادو!

|
9 اسفند ماه ، 1388
|
ارسال شده در: يكشنبه، 24 مرداد ماه ، 1389 21:30:42 موضوع مطلب: |
|
|
| bazam topicaye sargarmi bala mian in mire paeen _________________ امضا توسط مدير پاك شد!
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
MORIDARK
 داره میره بالا!

|
2 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2046
امتياز: 20650
تشکر کرده: 138
تشکر شده 219 بار در 64 پست
محل سكونت: SHiRaZ حالت شخصی من: 
|
ارسال شده در: يكشنبه، 24 مرداد ماه ، 1389 22:17:38 موضوع مطلب: |
|
|
| Mehrad مي نويسد: | | bazam topicaye sargarmi bala mian in mire paeen |
تاييد |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Slipknot
 معتاد Mp3 پرشیا!

|
14 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 4541
امتياز: 68624
تشکر کرده: 28
تشکر شده 455 بار در 162 پست
محل سكونت: Deathland
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Mehrad
کاربر پادو!

|
9 اسفند ماه ، 1388
|
ارسال شده در: يكشنبه، 24 مرداد ماه ، 1389 23:58:39 موضوع مطلب: |
|
|
| up _________________ امضا توسط مدير پاك شد!
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Slipknot
 معتاد Mp3 پرشیا!

|
14 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 4541
امتياز: 68624
تشکر کرده: 28
تشکر شده 455 بار در 162 پست
محل سكونت: Deathland
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Mehrad
کاربر پادو!

|
9 اسفند ماه ، 1388
|
ارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 03:56:25 موضوع مطلب: |
|
|
| up _________________ امضا توسط مدير پاك شد!
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Masoud
 مدیر سایت

|