صفحه اصلي |  جستجو |  دريافت فايل |  آرشيو اخبار |  تماس با ما

دانلود|آهنگ خارجی|کلیپ خارجی|آهنگ رپ|بیت|فول آلبوم|فول موزیک ویدیو|رپ خارجی|هیپ هاپ: Forums

Mp3Persia :: نمايش موضوعات - مقایسه دو منطقه بزرگ رپ جهان East coast و West coast

مقایسه دو منطقه بزرگ رپ جهان East coast و West coast
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> خبرها و اتفاقات دنیای موزیک

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  

رپرهای کدامیک رو بیشتر دوست دارید؟؟؟
East coast
18%
 18%  [ 7 ]
West coast
81%
 81%  [ 30 ]
مجموع آراء : 37

نويسنده پيغام

SaeidBrond جنسیت:پسر
کاربر Ogg
کاربر Ogg

آفلاین  :وضعيت 
26 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 879
امتياز: 0
تشکر کرده: 123
تشکر شده 203 بار در 69 پست
محل سكونت: Tabriz-Izmir

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 13:13:02    موضوع مطلب: مقایسه دو منطقه بزرگ رپ جهان East coast و West coast پاسخ همراه با اعلان

همیشه بحث این بوده و هستش که کدوم یک از این دو منطقه رپرای خوب و شاخ تری داره و اگه یه روزی مسابقه ای برگزار بشه کدوم یک پیروز میشه!!
درسته که منطقه رپی آمریکا از 4 قسمت عمده Eastو Westو Mid Westو South تشکیل میشه ولی دو منطقه East و West از اهمیت بیشتری برخوردداره و کلا میشه گفت حتی رپرهای Mid West و South هم در این دو منطقه فعالیت میکنن
البته جالبه که بدونین بهترین رپر زنده جهان یعنی امینم جز هیچکدوم از این دو منطقه نیستش!،من بعد از تحقیقات زیادی که در فروم ها و سایت های خارجی کردم بلاخره فهمیدم که امینم بر خلاف باور اکثر رپ دوستان وست کوستی نیستش،درسته که امینم بیشتر فعالیت رپی خودشو در وست همراه با دکتر دری بوده ولی امینم میدوستی محسوب میشه و البته بارها هم اعلام کرده که یک دیترویتی متعصب هستش و حتی آلبوم ریلپس رو هم در ایالت میشیگان و در شهر دیترویت جمع کرد و اگه یادتونم باشه موزیک ویدیو سینگل Beautiful رو در دیترویت فیلمبرداری کرد و یه جورایی نشون داد که میخواد پرچم دیترویت رو بالا ببره...
خوب اینم مهم که بدونیم منطقه South هم واسه خودش داره یه قطبی میشه! و کم کم میخواد خودشو به مناطق دیگه برسونه
حالا باید South ها خوشحال باشند که دو تا از رپرهای قدرتمند و شاخ جهان یعنی Lil Wayne و Chamillionaire عضو این منطقه هستند که نشون میده این منطقه هم رفته رفته میخواد رپرهای خوبی رو به جهان معرفی کنه و واسه سایر مناطق شاخ بشه!
بریم سر اصل مطلب،یعنی معرفی و مقایسه رپرهای وست و ایست
اکثر دوستان دیگه میدونن که جنگ و نزاع این دو منطقه از چه زمانی شروع شد
ولی اکثر کارشناسان و دوستداران موسیقی رپ آمریکا معتقند که دیگه جنگ و نزاع آشکاری بین این دو قطب نیستش و برخلاف دهه 90 و اون دوران پرتنش و پرالتهاب این دو قطب و مخصوصا اون حادثه معروف استودیوی بدبویز دیگه اثری از آهنگهای دیس و اطلاعیه های رایوالی نیستش و حتی اخیرا شاهد همکاری دو غول بزرگ این دو منطقه یعنی جی زی و دکتر دری با آهنگ Under pressure بودیم که نشون داد جو این دو منطقه صمیمی و روی همکاری هستش!
البته هیچوقت نمیشه کتمان رقابت این دو منطقه شد!
بریم سراغ معرفی بهترین و شاخترین رپرهای این دو قطب

اول با احترام به ترتیب حروف الفبای انگلیسی از East شروع میکنیم:

Notorious big
NAS
Busta Rhymes
Jay-z
50cent
Eric b and rakim
Jadakiss
big L
LLoyd Banks
Fat joe
Drake

و اما بزرگان و سردسته های West :

Tupac shakur
Dr.dre
Game
Ice Cube
Ice T
Snoop dogg
Xzibit
Eazy E
Bishop Lamont
Crooked I

خوب حالا به نظر شما کدامیک رپرای قدرتمندتر و بهتری داره؟؟؟
البته این بحث هیچوقت تمومی و حتی پیروز معینی هم نداشته و اگه به سایت ها و فروم های آمریکایی سربزنید میبینید که هیچیک از طرفدارا و متعصبان کم نمیارن!!!ولی به هر حال من با احترام به توپاک و دکتر دری که ازشون خیلی خوشم میاد East رو انتخاب میکنم
دوستان لطفا برای مشاهده کامل این تاپیک از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید

اختصاصی mp3persia

آخرين ويرايش توسط SaeidBrond در تاريخ جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 14:09:31; دفعات ويرايش در مجموع 3 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از SaeidBrond تشکر کرده اند Amir

shahriarms جنسیت:پسر
کاربر پادو!
کاربر پادو!

7 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 271
امتياز: 14886
تشکر کرده: 12
تشکر شده 42 بار در 14 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 13:35:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

كفه ي west سنگين تره

به نظر من west شاختره

با اين كه biggie , nas , 50cent خيلي شاخن و دوستشون دارم

من نبودم ، صدام بود ، تقصيره رپ فارس بود

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

Game
کاربر ریغو!
کاربر ریغو!

30 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 27
تشکر کرده: 6
تشکر شده 2 بار در 1 پست
محل سكونت: Fl Studio & Reason

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 13:37:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

West Coast...

بازگشت به بالا

Amir جنسیت:پسر
مدیر سایت
مدیر سایت

8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2593
امتياز: -7335
تشکر کرده: 50
تشکر شده 215 بار در 42 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 13:47:14    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

وست خيلي شاخ تره
البته كاشكي بوستا هم واسه وست بود خيلي رپره شاخيه!
---------------
مطلب خيلي توپي بود دستت درد نكنه

بازگشت به بالا

pooya
کاربر آماتور!
کاربر آماتور!

13 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 71
امتياز: 160
تشکر کرده: 5
تشکر شده 5 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 14:00:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Just DR.DRE And Westcoast

بازگشت به بالا

Slipknot جنسیت:پسر
معتاد Mp3 پرشیا!
معتاد Mp3 پرشیا!

14 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 4541
امتياز: 68624
تشکر کرده: 28
تشکر شده 455 بار در 162 پست
محل سكونت: Deathland

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 14:54:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

30 امتیاز

خسته نباشی

یکی پشت درِ بیا در بازه مشتی!.......

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

real-slim-shady
کاربر ریغو!
کاربر ریغو!

24 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 30
امتياز: 16
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 15:58:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

drake مگه كانادايي نيست؟

در مجموع به نظرم west شاخ تر باشه اونم بخاطر توپاك و دكتر دره و اگزيبيت و اسنوپ داگ و گيم و ايس كوب در مقابل نوتوريوس و ناس و 50 و جي زي
وستيا شاخ ترن تازه ايزي اي هم با اينكه درست نميشناسمش شنيدم خيلي شاخ بوده زمان خودش

please stand up, please stand up?

بازگشت به بالا

Sherlock-Holmes
حالا تازه کاربر!
حالا تازه کاربر!

27 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 608
امتياز: 2340
تشکر کرده: 24
تشکر شده 52 بار در 30 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 16:13:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

این 50 مادر به خطا اول جزو Dirty South بود بعد اومده جزو شرقی ها
من وست کوست و انتخاب میکنم Mr.Makavali خودش تکی کل رپرهای ایست رو میخوره حاجی تو لیست ایست یه چند تایی رو ننوشتی مثل P.Diddy با این که ازش بدم میاد ولی رئیس بد بوی هستش و یجورایی گنده ی ایست حساب میشه DMX هم تو لیست اضافه کن که اونم رپر شاخیه.

West Coast > East Coast

بازگشت به بالا

real-slim-shady
کاربر ریغو!
کاربر ریغو!

24 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 30
امتياز: 16
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 16:20:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

راست ميگه p.diddy يادت رفت

please stand up, please stand up?

بازگشت به بالا

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 16:28:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

real-slim-shady مي نويسد:
drake مگه كانادايي نيست؟

در مجموع به نظرم west شاخ تر باشه اونم بخاطر توپاك و دكتر دره و اگزيبيت و اسنوپ داگ و گيم و ايس كوب در مقابل نوتوريوس و ناس و 50 و جي زي
وستيا شاخ ترن تازه ايزي اي هم با اينكه درست نميشناسمش شنيدم خيلي شاخ بوده زمان خودش

دوست عزیز اصلا ربطی به محل تولد و اصلیت نداره!!!
اگه اینجوری باشه توپاک East coast ی محسوب میشه با توجه به اینکه نیویورکی هستش
ایست کوست علاوه بر منطقه سبک هم حساب میشه و دریک ایست کوست رو انتخاب کرده و میشه گفت جدیدترین ایست کوستی محسوب میشه

بازگشت به بالا

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 16:33:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Sherlock-Holmes مي نويسد:
این 50 مادر به خطا اول جزو Dirty South بود بعد اومده جزو شرقی ها
من وست کوست و انتخاب میکنم Mr.Makavali خودش تکی کل رپرهای ایست رو میخوره حاجی تو لیست ایست یه چند تایی رو ننوشتی مثل P.Diddy با این که ازش بدم میاد ولی رئیس بد بوی هستش و یجورایی گنده ی ایست حساب میشه DMX هم تو لیست اضافه کن که اونم رپر شاخیه.

West Coast > East Coast

دوست عزیز من اگه بخوام اسم ببرم میتونم این صفحه رو پر کنم
به من اسم نوشتن یاد ندید

ll cool j
dmx
gang starr
big pun
papoose
mos def
the fugees
cormega
cannibus
و...
که همه اینا رپرای شاخی هستن و تو آمریکا کلی طرفدار دارن ولی من تو لیست نیاوردم بنا به دلایلی...

بازگشت به بالا

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 388
امتياز: 6120
تشکر کرده: 16
تشکر شده 100 بار در 45 پست
محل سكونت: Tehran
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 16:49:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من خودم به West Coast رای دادم . چون واقعا رپر های West Coast قدرت فوق العاده ای دارند ولی همون طور که شرلوک هولمز هم گفت East Coast هم رپر های قوی داره مثل DMX که کاراش فوق العاده هستند . اما دیگه این که کسی بخواد واسه طرفداری از وست یا ایست آهنگ بخونه به نوعی مسخره شده . و حالا میرسیم به جنوب ..جنوبی ها هم خیلی خوب می خونن تو جنوب Chamillionaire و T.I و Lil Wayne و Paull Wall و چند نفر دیگه خوب می خونن بقیه چرت وپرت می خونن ..چون دیگه اکثریت رپر های جنوبی از پول و ماشین میخونن که ب نوعی دیگه مزخرف شده .دیگه یه رپر بزرگ نمیاد از پول و ماشین بخونه....اما این تحقیقات یه جاهاییش اشکال داره..چون Drake چه کانادا هست..تازه از طرفی رفیق صمیمی لیل وین هست..پس چجوری سر از ایست در آورده..این یه تیکه غلط هست..بعد رپر های خوبی هم تو ایست هتند..مثل Tony Yayo و چند تا دیگه...یا وست هم رپر های شاخی مثل Kurupt و Nate Dogg و یا رپر های جنوبی مثل Ludacris و Paull Wall و تا چند وقت دیگه هم دیترویت هم یه گروه میشه...چون دیترویت تو این چند وقته شهر رپ شده....از وقتی که کار های امینم دیترویتی هست....پخش شده..و افرادی حرفه ای مثل زنده یاد Proof ....یا
Royce da 5'9 ..و Trick Trick و Obie Trice و کلا بکس D12 .به هر حال من به وست کوست رای دادم..ولی بازم پرچم دیترویت بالا هست....من هم مثل امینم طرفدار سر سخت دیترویت هستم... حالا اینا رو نوشتم ناراحت نشی...چون وقتی یه مطلب میزاری...طوری بنویس که تقریبا کامل باشه...حتما نباید صفحه رو پر کنب...اما لااقل اسم معروفاش رو نام ببر....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 16:56:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خیلی جالبه!!!!!
مثل اینکه کسی طرفدار ایست کوست نیستش!!!
بهتره بدونین تو آمریکا شرایط یه کمی فرق میکنه
درسته که وست کوستی ها هیچوقت کم نیاوردن ولی ایست ها یه شعار دارن که همه رو ساکت میکنه!!!!!!
رپ مال نیویورک هستش

با احترام به همه وستی ها مخصوصا دکتر دری و توپاک
بهتره یه کمی برین تحقیق و جست و جو کنین
فعلا که بهترین رپر سیاه پوست یعنی جی زی و ثروتمندترین ها ایستی هستند
ولی به هر حال نظر همه محترم هستش

بازگشت به بالا

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 16:59:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اما فیفتی سنت جزو ایست کوست نیست...تو یه آلبوم به من از فیفتی سنت معرفی کن که توش با سبک ایست کوست هیپ هاپ خونده...چون حداقل یه ایست کوستی باید یه ترک خونده باشه..اینطوری...در آخر..برو آهنگ Get Up ز فیفتی سنت رو گوش کن..تو ورس اول از وست کوست صحبت می کنه....و در آخرش میگه که وست کوست رو N.W.A ساخت....پس فیفتی سنت رو جزو ایست نیست....چون تا حالا هیچ آلبوم با سبک ایست کوست نداده....

بازگشت به بالا

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 17:02:36    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

AHM-EMINEM مي نويسد:
من خودم به West Coast رای دادم . چون واقعا رپر های West Coast قدرت فوق العاده ای دارند ولی همون طور که شرلوک هولمز هم گفت East Coast هم رپر های قوی داره مثل DMX که کاراش فوق العاده هستند . اما دیگه این که کسی بخواد واسه طرفداری از وست یا ایست آهنگ بخونه به نوعی مسخره شده . و حالا میرسیم به جنوب ..جنوبی ها هم خیلی خوب می خونن تو جنوب Chamillionaire و T.I و Lil Wayne و Paull Wall و چند نفر دیگه خوب می خونن بقیه چرت وپرت می خونن ..چون دیگه اکثریت رپر های جنوبی از پول و ماشین میخونن که ب نوعی دیگه مزخرف شده .دیگه یه رپر بزرگ نمیاد از پول و ماشین بخونه....اما این تحقیقات یه جاهاییش اشکال داره..چون Drake چه کانادا هست..تازه از طرفی رفیق صمیمی لیل وین هست..پس چجوری سر از ایست در آورده..این یه تیکه غلط هست..بعد رپر های خوبی هم تو ایست هتند..مثل Tony Yayo و چند تا دیگه...یا وست هم رپر های شاخی مثل Kurupt و Nate Dogg و یا رپر های جنوبی مثل Ludacris و Paull Wall و تا چند وقت دیگه هم دیترویت هم یه گروه میشه...چون دیترویت تو این چند وقته شهر رپ شده....از وقتی که کار های امینم دیترویتی هست....پخش شده..و افرادی حرفه ای مثل زنده یاد Proof ....یا
Royce da 5'9 ..و Trick Trick و Obie Trice و کلا بکس D12 .به هر حال من به وست کوست رای دادم..ولی بازم پرچم دیترویت بالا هست....من هم مثل امینم طرفدار سر سخت دیترویت هستم... حالا اینا رو نوشتم ناراحت نشی...چون وقتی یه مطلب میزاری...طوری بنویس که تقریبا کامل باشه...حتما نباید صفحه رو پر کنب...اما لااقل اسم معروفاش رو نام ببر....

اینم لیست سایت معتبر رپ ویکی که اگه در حروف D دقت کنین نام Drake رو به زیبایی خواهید دید!
فکر نکنم ویکی سوتی بده!!!
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

پس دیگه لطفا این بحثو ادامه ندین...

بازگشت به بالا

Sherlock-Holmes
حالا تازه کاربر!
حالا تازه کاربر!

27 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 608
امتياز: 2340
تشکر کرده: 24
تشکر شده 52 بار در 30 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 17:03:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

SaeidBrond مي نويسد:
خیلی جالبه!!!!!
درسته که وست کوستی ها هیچوقت کم نیاوردن ولی ایست ها یه شعار دارن که همه رو ساکت میکنه!!!!!!
رپ مال نیویورک هستش

گنده ی ایست کیه برادر ؟ بیگی

ناس و رکیم اینا هم باید تو کالیفرنیا بدنیا میومدن اشتباهی سر از نیویورک در اوردن جی زی هم همه ی ثروتش رو که از رپ به دست نیورده بالاخره حمایت ایلومیناتی ها بی تاثیر نبوده اینو هم یادت نره که وست ها در هر حال سروری میکنن و دهه ی 90 رپرهای وست بودن که دنیا رو جر دادن

بازگشت به بالا

shahriarms جنسیت:پسر
کاربر پادو!
کاربر پادو!

7 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 271
امتياز: 14886
تشکر کرده: 12
تشکر شده 42 بار در 14 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 17:03:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

كسايي كه باعث گنده شدن رپ شدن dr.dre و توپاك وامثال اينها بودن
حالا چون رپ تو نيويورك اولين بار به وجود اومد دليل نميشه بگيم ايست كوست شاخ تره
اگه اينطوريه پس سندي چون اول رپ خوند پدر رپ فارسه

بازگشت به بالا

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 17:09:00    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

SaeidBrond مي نويسد:
خیلی جالبه!!!!!
رپ مال نیویورک هستش

نه اتفاقا شرایط تو آمریکا هیچ فرقی نمی کنه....اگه تو چند وقته داری تحقیق می کنی..من سال هاست دارم روز ه روز روی هر رپر به صورت جداگانه تحقیق می کنم....بعد تو میخوای وست کوست و ایست کوست رو از لحاظ قدرت رپ خوندن مقایسه کنی...با پولش...بعد پول Jay-z چه ربطی به رپ خوندنش داره....هی میای میگی من تحقیق کردم..اگه تحیققت درست باشه که نبوده..میدونستی Jay-z هترین رپر نیست..از اون بهتر هم خیلی هست..دوما بیشتر پول Jay-z از راه های دیگه هم در میاد..همین چند روز پیش داشت یه سری کفش مخصوص Jay-z بیرون میومد..پس پولش ربطی یه طرفداراش و قدرتش نداره....هنوز خودت رپر های قدیمی هم دقیق می دونن رپ از کجا اومده بعد شما میگی رپ واسه نیو یورک هست...رپ از خیابون ها شروع شد..پس باید بگیم رپ واسه خیابون هست...لطفا یکم دقت کن چی می نویسی.....در مورد اینا هم حرف های الکی نگو تا کسانی که نمی دونند یه وقتی اشتباه کنند....من بخوام ایراد بگیرم...بد جور ایراد میگیرم...این شرلوک هولمز میدونه من سر کیفیت آهنگ دانلودی هم ایراد میگیرم ..اینا که جای خود داره...

بازگشت به بالا

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 17:16:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Sherlock-Holmes مي نويسد:

SaeidBrond مي نويسد:
خیلی جالبه!!!!!
رپ مال نیویورک هستش

گنده ی ایست کیه برادر ؟ بیگی

ناس و رکیم اینا هم باید تو کالیفرنیا بدنیا میومدن اشتباهی سر از نیویورک در اوردن جی زی هم همه ی ثروتش رو که از رپ به دست نیورده بالاخره حمایت ایلومیناتی ها بی تاثیر نبوده اینو هم یادت نره که وست ها در هر حال سروری میکنن و دهه ی 90 رپرهای وست بودن که دنیا رو جر دادن

ایول برادر شلروک هولمز..آیدی خودتو بده....راستی شرلوک مقاله های منو در مورد ایلومناتی ها خوندی...تو همون سایت دیشبی...که بحث شده بود...این طرف ورداشته یکی دو صفحه خونده فکر کرده..شده محقق ..من الان یک سال و خورده ای فقط دارم..رو همه ی رپر های کار م می کن...فقط یه سال و خورده ای دارم روشون کار می کنم...حالا بماند از قدیم بهشون گوش میدادم...باورت نمیشه..بیا وبلاگم..ببین چند وقت کار کردم...

بازگشت به بالا

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 مرداد ماه ، 1389 17:16:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

AHM-EMINEM مي نويسد:

SaeidBrond مي نويسد:
خیلی جالبه!!!!!
رپ مال نیویورک هستش

نه اتفاقا شرایط تو آمریکا هیچ فرقی نمی کنه....اگه تو چند وقته داری تحقیق می کنی..من سال هاست دارم روز ه روز روی هر رپر به صورت جداگانه تحقیق می کنم....بعد تو میخوای وست کوست و ایست کوست رو از لحاظ قدرت رپ خوندن مقایسه کنی...با پولش...بعد پول Jay-z چه ربطی به رپ خوندنش داره....هی میای میگی من تحقیق کردم..اگه تحیققت درست باشه که نبوده..میدونستی Jay-z هترین رپر نیست..از اون بهتر هم خیلی هست..دوما بیشتر پول Jay-z از راه های دیگه هم در میاد..همین چند روز پیش داشت یه سری کفش مخصوص Jay-z بیرون میومد..پس پولش ربطی یه طرفداراش و قدرتش نداره....هنوز خودت رپر های قدیمی هم دقیق می دونن رپ از کجا اومده بعد شما میگی رپ واسه نیو یورک هست...رپ از خیابون ها شروع شد..پس باید بگیم رپ واسه خیابون هست...لطفا یکم دقت کن چی می نویسی.....در مورد اینا هم حرف های الکی نگو تا کسانی که نمی دونند یه وقتی اشتباه کنند....من بخوام ایراد بگیرم...بد جور ایراد میگیرم...این شرلوک هولمز میدونه من سر کیفیت آهنگ دانلودی هم ایراد میگیرم ..اینا که جای خود داره...

چند ساله تحقیق میکنی؟؟؟؟؟
دیگه تو به من ایراد بگیری من باید رپ و اینترنت و موسیقی رو بیخیال شم برم.....
اینم یه لینک دیگه که نشون میده ایست سرتره
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

برو بچه من اونقد تو فرومای آمریکایی از این جور بحث ها کردم که حوصله بحث با تو رو ندارم
برو تحقیقات چند سالتو کامل کن بعد بیا!!!!!!!!!!!
بهترین رپر سیاه پوست زنده جهان جی زی هستش
اگه میخوای با هم کل کنیم این آی دیم هستش بیا اونجا
saeidbrond

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> خبرها و اتفاقات دنیای موزیک

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدي
صفحه 1 از 10

پاسخ سريع:

شکلکهای بیشتر

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)